Elon Musk a devenit a treia cea mai bogată persoană de pe planetă, întrecându-l pe Mark Zuckerberg

0
915
Elon Musk a devenit a treia cea mai bogată persoană de pe planetă

Elon Musk, directorul executiv al companiei de mașini electrice Tesla, a devenit acum cea de-a treia cea mai bogată persoană din lume!

Averea mogulului tehnologic a crescut cu peste 15 miliarde de dolari într-o singură săptămână după ce acțiunile Tesla au crescut cu 13% în urma știrilor despre selecția sa de a se alătura indicelui S&P 500 al companiilor americane de top.

Musk, care deține 20% din acțiunile Tesla și a fondat compania de rachete SpaceX, a cunoscut o creștere de aproximativ 90 de miliarde de dolari în averea sa până în acest an.

Potrivit The Guardian, Tesla are cea mai mare valoare de piață a oricărei companii auto din lume – înaintea Toyota, Volkswagen și General Motors – în ciuda faptului că face doar o fracțiune din numărul de vehicule.

Cu toate acestea, știrile au fost dulci și amare în seria evenimentului din această săptămână, unde Elon a mers pe Twitter pentru a anunța că a testat atât coronavirus pozitiv cât și negativ săptămâna aceasta, după ce a făcut 4 teste.


„Ceva extrem de fals se întâmplă. A fost testat pentru Covid de patru ori astăzi. Două teste au revenit negative, două au revenit pozitive. Aceeași mașină, același test, aceeași asistentă. Test rapid de antigen de la BD”, a postat el.

Deși nu suntem siguri dacă este Covid negativ sau pozitiv, suntem siguri că singurele două persoane mai bogate decât Musk sunt fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere de 184 miliarde de dolari și fondatorul Microsoft Bill Gates cu 129 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here