Experții au găsit 10 modificări care cresc valoarea IMM-urilor – dacă sunt realizate corect

0
1145
Experții au găsit 10 modificări cresc valoarea IMM-urilor - dacă sunt realizate corect

Când conduceți o afacere, uneori trebuie să priviți lucrurile într-un mod nou. Este posibil să fie necesar să vă vizualizați eforturile de marketing printr-o lentilă a clienților sau să vă schimbați gândurile despre un anumit concept precum SEO. Pentru a vă oferi o perspectivă nouă asupra modurilor în care vă puteți îmbunătăți afacerea, experții au găsit câteva metode pentru IMM-urile online.

Remodelați modul în care gândiți SEO

SEO este în continuă evoluție. Deci, propriile strategii și gânduri despre aceasta trebuie să se schimbe, de asemenea, mai ales atunci când primiți informații noi. Dacă nu stăpâniți SEO atât de bine, apelați la o companie care să vă ajute în această direcție: aceasta se va axa pe îmbunătățirea conținutului postărilor și poate pe o campanie de promovare online.

Folosiți Psihologia de a vă place să vă dezvoltați afacerea

Psihologia clienților poate avea un impact major asupra modului în care gestionați afacerea. Deci, cât de mult înțelegeți de ce oamenilor le plac produsele sau serviciile pe care le oferiți? Faceți o analiză a clienților actuali pe care îi aveți: vedeți ce le place, ce ar dori, ce ar îmbunătăți, ce nu le place, ce așteptări au. Acest lucru se poate face prin completarea unui chestionar anonim de către aceștia.

Luați în considerare învățarea unei alte limbi

Cunoașterea mai multor limbi poate fi benefică pentru o gamă largă de proprietari și profesioniști. Această abilitate poate dura ceva timp. Dar oferă și o tonă de avantaje. În România foarte mulți turiști ne vizitează țara sau aleg să se stabilizeze aici, iar limba vorbită este engleza. Așa că faceți-vă site-ul disponibil și în limba engleză și optimizați-l corespunzător și pe această parte. În acest mod atingeți o gama mai variată de clienți.

Convertiți oportunități în clienți cu un canal de marketing

Dacă doriți să vă transformați clienții potențiali în clienți reali, este esențială o pâlnie de marketing.

Implementați date structurate

Aducerea de noi vizitatori pe site-ul dvs. necesită mai multe tactici diferite. În plus față de lucrurile de bază, cum ar fi cuvintele cheie, poate doriți să aflați și despre aspectele mai tehnice, cum ar fi datele structurate.

Aflați din istoricul ascuns al Marketingului Influencer

Comercializarea influențelor în forma sa actuală este un concept relativ nou. Dar ideea generală din spatele ei are de fapt o istorie lungă. Iar privirea înapoi poate oferi informații valoroase pentru afacerile de astăzi.

Luați în considerare un împrumut pentru micul dvs. business

Finanțarea suplimentară poate schimba modul în care își desfășoară activitatea compania. Dacă aveți mai mult acces la numerar, aveți mai multă libertate să încercați lucruri noi și să vă extindeți în moduri diferite.

Adăugați aplicații Must-Use la dispozitivele dvs.

Aplicațiile pot avea un impact major asupra productivității și eficienței dvs. ca antreprenor. Dar trebuie să descărcați aplicațiile potrivite pentru a face o schimbare pozitivă.

Repuneți conținutul Instagram pentru e-mailul dvs. de marketing

Uneori, vă ajută să priviți propriul dvs. conținut de marketing într-un mod cu totul nou. Acest lucru poate chiar să vă ajute să vă recompuneți anumite conținuturi pentru a-i oferi o nouă viață pe o altă platformă.

Îmbunătățirea site-ului dvs. web cu instrumente de verificare SEO

Dacă doriți să vă transformați site-ul, îmbunătățirea SEO poate merge mult. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți care sunt problemele actuale.

Acestea sunt metodele prin care un IMM își poate crește valoarea. În articolele următoare vom detalia pe larg fiecare componentă în parte pentru an înțelege mai bine acest concept.