Iată noile iPhone-uri Apple, proiectate pentru 5G

0
799
Iată noile iPhone-uri Apple, proiectate pentru 5G

Modelele nu vor mai include un adaptor de încărcare

Apple a prezentat marți patru noi iPhone-uri, care sunt echipate cu tehnologie pentru utilizarea cu rețele wireless 5G mai rapide. Programul de lansare eșalonat comprimă fereastra Apple pentru a crește entuziasmul în sezonul de vacanță, relatează AP. Cu șomajul și anxietatea economică ridicate în timpul pandemiei COVID-19, se așteaptă, în general, ca consumatorii să aibă mai puțini bani de cheltuit în acest an. Dar Apple are una dintre cele mai loiale și bogate baze de clienți din lume și mulți analiști pariază că următorul val de telefoane se va vinde bine.

Compania s-a lăudat cu capacitățile 5G și l-a adus pe CEO-ul Verizon, Hans Vestberg, pentru a susține rețeaua transportatorului. Deocamdată, pe măsură ce operatorii de telecomunicații lansează rețele 5G, creșteri semnificative ale vitezei rămân mai puțin frecvente în mare parte a lumii, inclusiv în SUA. Nu există aplicații de consum populare care necesită 5G.

Noile produse se numesc iPhone 12, despre care Apple spune că sunt mai durabile, cu un ecran de 6,1 inci, la fel ca iPhone 11, dar mai ușor și mai subțire, pentru 799 dolari, și iPhone 12 Mini cu un ecran de 5,4 inci pentru 699 dolari. Vor veni în negru, alb, roșu, verde și albastru. Un iPhone 12 Pro de ultimă generație cu camere mai puternice vine în argint, grafit, aur și albastru și va costa 999 USD; 12 Pro Max, cu un ecran de 6,7 inci, costă 1.099 USD.

Într-o mișcare care ar putea enerva unii consumatori, Apple nu va mai include adaptoare de încărcare cu telefoane noi.

IPhone 12 și 12 Pro vor fi disponibile începând cu 23 octombrie; Mini și Pro Max vor urma pe 13 noiembrie.

Pandemia a paralizat temporar fabricile Apple și furnizorii cheie de peste mări, ceea ce a dus la o întârziere a ultimelor iPhone-uri de la lansarea lor obișnuită la sfârșitul lunii septembrie. Compania a închis, de asemenea, câteva dintre magazinele sale din SUA luni de zile din cauza pandemiei, lipsind Apple de o vitrină de prim rang pentru produsele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here