Klaus Iohannis cere ajutorul antreprenorilor în lupa cu covid – 19

0
881
Klaus Iohannis cere ajutorul antreprenorilor în lupa cu covid – 19

Într-o declarație făcută luni, președintele Klaus Iohannis a cerut ajutorul antreprenorilor din România pentru producere de echipamente necesare în lupta cu noul tip de coronavirus.

„În lume se găsesc tot mai greu (materiale de protecție). Este o problemă reală. Și în acest fel am început în urmă cu câteva săptămâni în urmă să identificăm producători români care vin și oferă astfel de materiale și primele și primele rezultate nu au încetat să apară.

Am aflat astăzi, în ședință, că există producători de-ai noștri care s-au reprofilat, care vor produce măști, alții vor produce halate de protecție de pentru medici, alții deja încep să lucreze la materiale mai complicate, de exemplu la ventilatoare care sunt absolut necesare pentru secțiile de urgență. Iată în acest fel ne ocupă și acest segment și cu această ocazie mă adresez antreprenorilor noștri:

Fiți proactivi! Veniți cu idei, veniți cu idei către guvernanți, fiindcă suntem interesați să promovăm produse românești în această perioadă cu precădere! Este o oportunitate foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale, avem această oportunitate.”, a declarat Klaus Iohannis.