McDonald’s dat în judecată de un bărbat pentru un McNugget care i-a stricat dantura

0
1051
McDonald's dat în judecată de un bărbat pentru un McNugget care i-a stricat dantura

El dorește 1,1 milioane de dolari, spune că va dona cea mai mare parte a acesteia pentru caritate

Un bărbat din sudul Floridei care a mușcat dintr-o bucată de McNugget în luna mai a primit mult mai mult decât s-a așteptat – și acum dă în judecată lanțul de fast-food pentru 1,1 milioane de dolari.

Alexei Stolfat a comandat de la restaurantul West Palm Beach prin Uber Eats un meniu McNugget și când a început să mănânce dintr-un nugget a simțit o „durere insuportabilă”, se arată în proces.

El a scos un os de aproape 2.5 cm, iar durerea a continuat zile întregi, relatează Sun-Sentinel. În cele din urmă a descoperit că un dinte i-a crăpat în două locuri și avea nevoie de o extracție, de un canal radicular și de o intervenție chirurgicală de implant dentar.

„Furnizarea de alimente sigure și de înaltă calitate este întotdeauna prioritatea noastră principală, iar atât restaurantele noastre, cât și furnizorii noștri respectă standarde riguroase de control al calității”, spune McDonald’s într-un comunicat. „Luăm aceste afirmații în serios și analizăm această plângere”.

Stolfat vrea, de asemenea, ca McDonald’s să-și regândească McNuggets, relatează Today. El s-a angajat să doneze 1 milion de dolari din câștig în scopuri caritabile dacă își câștigă cazul. „Vreau să ajut alte persoane, să le protejez și să le spun să fie foarte atenți cu McNuggets”, spune el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here