Studiu BusinessHour: Cele mai profitabile idei de afaceri vegane în România

0
2607
Cele mai profitabile idei de afaceri vegane în România

Mulți oameni in România se îndreaptă către conceptul de mâncare vegană, iar afacerile care merg pe ideea de vegan iau avânt din ce în ce mai are. Astfel, cercetătorii din spatele BusinessHour ai realizat un studiu asupra pieței vegane și vă oferă cele mai profitabile idei de afaceri vegane în care să investiți.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni conștientizează impactul produselor pe bază de animale asupra sănătății lor și asupra mediului, un număr din ce în ce mai mare de oameni aleg să meargă pe ideea de vegan sau măcar să-și reducă consumul de produse animale. Aceasta deschide o oportunitate majoră pentru antreprenorii vegani.

În cercetarea noastră am dorit să vedem care sunt cele mai profitabile afaceri de idei vegane, ca urmare a creșterii colosale a acestui concept.

Cele mai profitabile idei pentru antreprenorii cu produse și mâncăruri vegane

Restaurant Vegan

Multe restaurante tradiționale nu includ multe produse pe bază de fructe și legume sau pe bază de produse vegane. Oferiți consumatorilor o alegere mai sănătoasă și mai durabilă prin deschiderea unui restaurant care să aibă un meniu numai cu preparate vegane.

Brutărie Vegană

Produsele coapte nu sunt, de obicei, prietenoase cu conceptul de vegan, datorită ingredientelor obișnuite precum ouăle și untul. Dar puteți realiza sute de produse folosind alternative care nu includ niciun produs de origine animală și care chiar au un gust extraordinar.

Vegan Food Truck

Captați atenția beganiștilor la evenimente sau târguri, pornind propriul dvs. food truck plin de versiuni vegane, cum ar fi burgerii sau taco.

Catering Vegan

Vă puteți concentra pe furnizarea de meniuri complet vegane la evenimente precum nunți sau funcții corporative în calitate de catering.

Stand de inghetata vegana

Înghețata este un tratament preferat pentru vară pentru mulți oameni. Scoateți produsele lactate din ecuație oferindu-vă propriile versiuni vegane de arome tradiționale.

Cafenea Vegană

Băuturile de cafea includ adesea lapte, smântână sau alte produse pe bază de animale. Serviți consumatorii vegani, optând pentru alternative precum laptele pe bază de plante precum: soia, migdale, cocos.

Magazin alimentar vegan

Deschideți un mic magazin alimentar vegan cu produse și alimente inedite vegane. O să observați că nu o să aveți doar clienți vegani deoarece oamenii sunt curioși și dispuși să încerce lucruri noi. Este de preferat să le și recomandați celor care nu sunt neapărat vegani produse gustoase dacă vreți să le schimbați puțin concepția despre acest concept.

Boutique online de produse vegane

De asemenea, puteți începe un magazin online plin de produse vegane. Acest lucru poate depăși mâncarea și poate include lucruri precum machiaj, îmbrăcăminte și produse de curățare.

Angrosist cu alternative pentru carne

Alternative în carne, precum burgerii cu legume, primesc multă atenție în aceste zile. Dacă puteți dezvolta un produs care oferă beneficii pentru sănătate și au un gust extraordinar, îl puteți vinde unui restaurante sau unui magazin comercial.

Angrosist cu alternative pentru produse lacttae

De asemenea, v-ați putea concentra pe crearea de versiuni fără produse lactate precum: lapte, unt, înghețată și iaurt și apoi să le vindeți retailerilor.

Mâncare Vegană pentru Copii

Mulți părinți vegani doresc, de asemenea, să-și hrănească copiii fără a folosi produse din carne. Dacă puteți dezvolta alimente sănătoase pentru copii, bazate pe plante și cu un termen de valabilitate ridicat, îl puteți vinde retailerilor sau direct către consumatori.

Vegan Pet Food

În mod similar, proprietarii de animale de companie vegani pot prefera ca pisicile sau câinii lor să se bucure de diete care nu includ produse de origine animală. Deci, ați putea crea propria linie de mâncare vegană pentru animale de companie.

Moda vegană

Porniți un boutique de modă care nu include produse de origine animală, cum ar fi pielea. Puteți integra versiuni vegane pentru a oferi un aspect similar, fără impactul pielii reale. Acest lucru poate fi deosebit de popular în accesorii precum pantofi sau genți.

Produse de înfrumusețare vegană

O mulțime de produse de înfrumusețare precum machiajul și îngrijirea pielii pot conține, de asemenea, ingrediente derivate din animale. Oferiți versiuni care nu conțin aceste ingrediente și, de asemenea, nu necesită testare pe animale.

Coșuri de cadouri vegane

Ajutați-i pe consumatorii vegani să descopere produse noi și oferiți oamenilor o modalitate ușoară de a exprima o anumită dragoste față de prietenii lor vegani și membrilor familiei, începând un serviciu de coșuri cadou care este specializat doar în produsele vegane.

Automate pentru Vegani

Puteți să faceți un parteneriat cu birouri, școli, centre comerciale sau instituții publice pentru amplasarea tonomatelor de vânzare care includ doar produse și băuturi vegane. Puteți, de asemenea, să faceți un parteneriat și cu o companie care închiriază aceste mașinării

Consultant pentru sănătate vegană

Uneori, oamenii au probleme de sănătate atunci când se adaptează la o dietă vegană, cum ar fi deficiențele de proteine ​​sau vitamine. În calitate de consultant în domeniul sănătății, puteți ajuta oamenii să găsească alimentele, suplimentele și activitățile care funcționează cel mai bine pentru ei.

Vegan Cookbook Author

Ajutați-i pe oameni să găsească rețetele vegane de care au nevoie pentru a începe un stil de viață vegan compilând rețetele preferate într-o carte de bucate sau într-o serie de cărți de bucate.

Vegan Blogger

Puteți, de asemenea, să compilați rețete, sfaturi și informații despre mâncarea vegană pe un blog zilnic sau săptămânal. Apoi, puteți câștiga bani prin parteneriate de marcă cu companii de alimentație medicală, anunțuri cu bare laterale sau link-uri de afiliere.

Canalul de gătit vegan

YouTube este o altă sursă de venit potențial pentru bucătarii vegani. Începeți o serie de gătit unde oferiți rețete sau sfaturi sub formă video. Apoi câștigați bani prin comisioane publicitare.

Influencer vegan

Pe lângă bloguri și YouTube, puteți câștiga bani și ca influencer pe platforme sociale precum Instagram. Faceți partenriate cu mărcile preferate de produse alimentare și promovați acest stil de viață pentru a împărtăși informații pentru alți vegani.

Documentar realizator

Dacă doriți să educați oamenii despre problemele pe care le ridică produsele de origine animală față de produsele vegane, puteți crea filme documentare și le puteți vinde.

Ateliere de gătit vegetal

Învățați-i pe oameni să gătească mâncăruri vegane, găzduind ateliere de gătit în comunitatea locală. Puteți percepe o taxă mică de participare sau să vă asociați cu agenții de publicitate pentru a obține un venit din aceste evenimente.

Chef personal pentru clienții vegani

Dacă doriți să serviți clienții pe mai multe puncte, puteți lucra ca bucătar personal. Oferiți opțiuni bazate pe plante pentru beneficii pentru sănătate și mediu.

Cumparator personal

Unii clienți pot prefera să își gătească singuri, dar nu au timp să cerceteze și să cumpere ingredientele necesare. În calitate de cumpărător personal, puteți să găsiți și să cumpărați numai ingrediente vegane sau chiar produse prietenoase pentru vegani.

Vegan-Friendly Child Care Center

Dacă sunteți interesați să începeți o afacere de îngrijire a copilului, ați putea oferi mese sănătoase și durabile cu mâncare exclusiv vegană.

Vegan Business Directory

Unii preferă să facă propriile cercetări atunci când vine vorba de produsele cumpărate. Ajutați-i să alcătuiască o listă de companii care furnizează articole realizate fără produse de origine animală. Distribuie acele articole pe un site web și oferiți oportunități de publicitate sau percepeți o taxă de membru pentru a obține venituri.

Aplicație mobilă pentru Vegan Food

Puteți duce această idee și mai departe, oferind resurse pentru vegani într-o simplă aplicație mobilă. Apoi câștigați bani prin anunțuri mobile sau achiziție de aplicație.

Serviciul Abonament Vegan

Ajutați clienții vegani să descopere noi gustări, produse de înfrumusețare sau îmbrăcăminte, începând o cutie de abonament lunară sau trimestrială care furnizează numai produse vegane.

Investitor în afaceri vegane

Dacă doriți să câștigați un venit pasiv și vă susțineți în continuare valorile vegane, investiți în alte companii care oferă produse sau servicii vegane.

 Noi vă sfătuim să analizați foarte bine piața și consumatorii din localitatea voastră curentă pentru a vedea ce tip de business se va plia cel mai bine pe specificul acestora.