Trump comandă protecția serviciului secret pentru copiii săi adulți

0
647

Cei patru copii adulți ai lui Donald Trump vor beneficia de protecție gratuită de la serviciile secrete în următoarele șase luni după ce fostul președinte le-a extins securitatea post-președinție înainte de a părăsi funcția, spun trei surse pentru Washington Post . Un înalt oficial american a confirmat, de asemenea, în mod anonim, știrile către CNN, deși nu a fost confirmat oficial. Conform legii federale, protecția pe termen lung a serviciilor secrete, care este finanțată de contribuabili, a fost acordată automat lui Trump, soției Melania și fiului Barron, în vârstă de 14 ani (lui Barron până la împlinirea vârstei de 16 ani) și șase luni de protecție pentru fostul vicepreședinte Mike Pence și soția Karen.

Pe lângă emiterea directivei aceleași șase luni vor fi acordate lui Donald Trump Jr., Ivanka Trump, Eric Trump și Tiffany Trump, împreună cu soții Jared Kushner și Lara Trump.
Trump i-a îndrumat și pe fostul secretar al trezoreriei Steven Mnuchin, fost șef din personalul Mark Meadows și fostul consilier pentru securitate națională Robert C. O’Brien să facă aceleași demersuri, spun două surse. Se așteaptă ca această mișcare să îi coste pe contribuabili milioane.
Președinții Bill Clinton, George W. Bush și Barack Obama au extins protecția serviciilor secrete pentru copii lor care erau file la facultate fie la liceu după ce au părăsit funcția, dar Post spune că este „extrem de neobișnuit ca un președinte care pleacă să ofere securitate 24 de ore rudelor care sunt adulți și care au terminat de mulți de ani facultatea. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here