Un cuplu care se sărută într-un zbor Airblue către Islamabad a împărțit Twitter-ul pakistanez

0
591
Un cuplu care se sărută într-un zbor Airblue către Islamabad a împărțit Twitter-ul pakistanez

Ați crede că zborul de două ore de la Karachi la Islamabad ar fi scurt și dulce, dar, din păcate, un zbor sa dovedit a fi prea lung atât pentru un cuplu „amoros”, cât și pentru ceilalți pasageri din avion cu ei.

Pe 20 mai, un cuplu ar fi fost văzut sărutându-se într-un zbor Airblue și a refuzat să oprească în ciuda mai multor cereri din partea echipajului companiei aeriene.

Martorii oculari susțin că, deși pasagerul care stătea lângă cuplu, care stătea așezat în al patrulea rând, a depus o plângere, ei au refuzat să acorde atenție, spunând echipajului de cabină că nu au dreptul să le spună ce să facă.

Avocatul Bilal Farooq Alvi, care era pasager în zbor, a depus ulterior o plângere oficială la CAA împotriva personalului companiei aeriene pentru că nu a luat măsuri adecvate împotriva cuplului. Potrivit acestuia, un membru al echipajului de cabină i-a dat cuplului o pătură pentru a se acoperi.

Dar nu este clar ce acțiune adecvată ar fi fost necesară în această situație, având în vedere că au fost transportați în aer atunci când s-a întâmplat incidentul, deci nu este ca și cum ar fi putut îi dea afară din avion.

Incidentul a declanșat o dezbatere masivă pe Twitter și a împărțit națiunea dacă doi adulți consimțitori ar trebui să aibă voie să manifeste public afecțiune în public sau dacă un sărut într-un avion afectează moralitatea societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here