Un om de afaceri se judecă după ce i-a apărut fotografia timp de 1 secundă în The Accountant

0
892
Un om de afaceri se judecă după ce i-a apărut fotografia timp de 1 secundă în The Accountant

Un om de afaceri care a susținut că reputația și afacerile sale au fost deteriorate atunci când fotografia sa a apărut în filmul The Accountant cu Ben Affleck a primit 30.000 de dolari de către un judecător din Spania.

Bărbatul marocan, care locuiește în Spania, a obținut 300.000 de dolari de la Warner Bros., spunând că are dreptul la o parte din box-office-ul filmului din 2016, relatează Guardian. Fotografia bărbatului a apărut în film timp de aproximativ o secundă sub eticheta „Suspecți asociați ai familiei Gambino”. Studioul de film a declarat că fotografia a fost făcută dintr-un mandat de arestare FBI emis pentru bărbat în 2004 în legătură cu frauda computerizată.

Judecătorul – care a menționat că bărbatul a petrecut timp în închisoare – a declarat că reclamantul nu a reușit să demonstreze că a suferit financiar din cauza utilizării imaginii sale, dar aceasta a fost încă folosită fără consimțământul său. „Rețineți că, chiar dacă avem de-a face cu o operă de ficțiune cinematografică, reclamantul nu este un actor profesionist care nu ar pierde nimic jucând un personaj criminal, ci în schimb o persoană dincolo de lumea artei și, prin urmare, cineva foarte afectat de modul în care este reprezentat și modul în care este folosită imaginea sa „, a spus judecătorul, după Guardian. „Se știe, de asemenea, că mulți actori și actrițe sunt reticenți în interpretarea unor personaje criminale sau ticăloase”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here