Urgent Curat explică avantajele pereților despărțitori de protecție în mediul business

0
510
Curatenie in mediul business

Printre măsurile de precauție necesare pentru combaterea virusului și evitarea oricăror noi infecții, în ultimele luni au fost stabilite diferite măsuri de securitate și au fost identificate diferite mijloace care trebuie utilizate pentru prevenirea diferitelor moduri de infecție și care permit protecția corpului, a mâinilor, a ochilor și a căilor respiratorii.

Printre acestea, de exemplu, există viziere, măști, mănuși și ecrane de protecție / pereți despărțitori de diferite tipuri.

Urgent Curat, una dintre cele mai vechi firme de curățenie birouri din București (https://urgentcurat.com/curatenie-birouri.html), explică importanța pereților despărțitori în ziua de astăzi pentru mediul business.

„Oferim servicii de curățenie în București și Ilfov de mai bine de un deceniu, dar nu ne-am confruntat niciodată cu o pandemie. Știm cât de importantă este curățenia în birouri și în orice mediu, și știm cât de important este pentru angajați și clienți luarea tuturor măsurilor de precauție de către angajator pentru un mediu cât mai sigur. Aceste ecrane de protecție nu au fost văzute într-un mod pozitiv în trecut, dar în realitatea de astăzi își asumă un rol de importanță fundamentală.” – declară un reprezentant Urgent Curat.

Avantajele pereților despărțitori de protecție

1. Pereții despărțitori sunt un instrument indispensabil pentru a reduce riscul de contagiune cu noul COVID-19 între persoanele din aceeași încăpere deoarece vă permit să vă „protejați” de contactul direct cu particulele de salivă, asigurând o siguranță mai mare. Prin adoptarea acestor bariere va fi posibilă reluarea activităților în deplină siguranță, evitând transmiterea picăturilor respiratorii din strănut, tuse sau vorbire.

„Acești pereți falși sunt ideali pentru companiile care încă au angajați în birou și nu de acasă, pentru orice birou, în care există contact cu publicul, unități comerciale și orice tip de mediu în care, la nevoie, oamenii trebuie să se afle la distanță.” – declară un reprezentant al firmei de curățenie Urgent Curat

2. Pereții despărțitori de protecție pot fi igienizați cu ușurință și în timpul zilei de lucru.

„Este posibilă igienizarea acestora de mai multe ori folosind o cârpă simplă din bumbac sau microfibră îmbibată cu alcool sau igienizante specifice.” – declară un reprezentant al firmei de curățenie Urgent Curat

3. Un alt avantaj îl presupune facilitatea în transport, demontare și depozitare a acestora, astfel încât, în caz de mutare sau pentru alte nevoi, aceștia să poată să fie refolosibili cu multă ușurință.

4. Modelele oferite variază în mărime și stil pentru a satisface atât nevoile de protecție, cât și pe cele estetice. Acest tip de pereți este produs cu materiale care se amestecă bine cu diferitele medii și cu stilul lor de mobilier, în unele cazuri se amestecă cu designul decorului.

5. Un aspect pozitiv al acestor produse se referă la fabricarea și materialul lor 100% de origine română. Niciodată, ca în această perioadă, cumpărarea Made in Romania nu a fost mai esențială pentru a relua sistemul nostru economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here