Urgent Curat lansează noua interfață online care țintește nevoile complexe ale clienților

0
2353
Urgent Curat lansează noua interfață online care țintește nevoile complexe ale clienților

Când vine vorba de curățenie, persoanele fizice deopotrivă cu cele juridice doresc să colaboreze cu firme profesioniste, care prestează servicii de calitate la prețuri accesibile și acordă o atenție deosebită la detalii. Parte a grupului Global Cleaning Solutions, Urgent Curat este o firmă care oferă servicii de curățenie completă la cel mai bun raport calitate/ preț de pe piața din București.

Urgent Curat se numără printre primele companii care prestează servicii de curățenie la domiciliu în București, portofoliul lor fiind unul stufos. Firme și companii de renume din București și Județul Ilfov aleg să colaboreze cu UrgentCurat.com, dar și instituțiile publice, datorită personalizării ofertelor conform cerințelor clienților și serviciilor excepționale oferite.

Urgent Curat lansează noua interfață atrăgătoare și intuitivă

UrgentCurat.com a lansat noua interfață a website-ului companiei, una atrăgătoare, intuitivă și care să faciliteze relația cu clienții. Designul site-ului este responsiv, ușor de utilizat și disponibil pe orice tip de dispozitiv utilizat. Obiectivul este ca prin noua interfață a website-ului, Urgent Curat să fie mai aproape de clienți și să reprezinte într-un mod ușor, dar totodată profesionist grupul din care face parte, Global Cleaning Solutions. Accesând site-ul, oricine se va convinge de calitatea și profesionalismul serviciilor complete de curățenie de care pot beneficia și pot solicita cu doar un click oferta potrivită.

Website-ul https://urgentcurat.com/ oferă toate informațiile necesare despre firmă, serviciile oferite în detaliu, o secțiune de blog și una de contact. Serviciile de curățenie sunt dedicate sediilor de firmă, inclusiv sălilor de fitness, dar și curățeniei la domiciliu. Prețurile sunt întotdeauna direct proporționale cu serviciile oferite, deoarece ofertele sunt personalizate, iar tarifele se pot negocia.

Secțiunea de blog de pe site conține articole cu informații utile despre probleme pe care oricine le poate întâmpina în curățenie și sfaturi practice. Pentru a intra în contact cu un reprezentant, pentru a solicita o ofertă dedicată nevoilor dumneavoastră, puteți utiliza formularul de contact din secțiunea contact disponibilă pe site. Reprezentanții Urgent Curat sunt mai pregătiți ca niciodată să răspundă prompt cerințelor dumneavoastră și garantează oferirea celei mai bune oferte de pe piață.

Colaborarea cu firma de curățenie Urgent Curat se încheie întotdeauna cu un feedback pozitiv, bucureștenii fiind declarați foarte mulțumiți de servicii. Clienții s-au declarat foarte încântați de profesionalismul angajaților și atenția lor la detalii, de faptul că produsele sunt 100% ecologice și prietene cu mediul, dar și de echipamentele de ultimă generație utilizate.

Global Cleaning Solutions, firma de curățenie ideală pentru întreprinderile din București

Global Cleaning Solutions SRL este o firmă de curățenie profesională, care se bucură de mai mult de 10 ani experiență pe piață, clasându-se cu ușurință în primele locuri din topul celor mai bune din țara noastră. Activitatea lor se desfășoară pe tot teritoriul orașului București, inclusiv Județul Ilfov, clienții cei mai mari fiind firme și localuri care își doresc o curățenie impecabilă în locație. Se diferențiază de concurență datorită profesionalismului de care dau dovadă, produselor 100% ecologice pe care le folosesc și echipamentelor de ultimă generație utilizate.

Orientată către excelență, compania Urgent Curat se bucură de o evoluție extraordinară în ultimii ani, reușind să facă de fiecare dată față provocărilor complexe înaintate de clienți. Profesionalismul și dedicarea sunt dovedite prin gradul de satisfacție a fiecărui client. Misiunea lor este să se plieze întotdeauna pe nevoile oamenilor care sunt în căutare de servicii de curățenie complete și să extindă echipa, dar și gama de servicii.