YouTube interzice canalele lui David Duke, Richard Spencer și alte conturi naționale albe

0
530
YouTube interzice canalele lui David Duke, Richard Spencer și alte conturi naționale albe

YouTube tocmai a luat măsuri împotriva unei colecții de figuri controversate sinonime cu ură bazată pe rasă, care a dat startul grupului de canale majore de pe platforma sa luni.

Compania a șters șase canale: canalul propriu al lui Richard Spencer și canalul afiliat pentru Institutul Național de Politică / Jurnalul Radix, furnizorul pseudo-științific rasist de extremă dreapta Stefan Molyneux, supremația albă Renașterea americană și canalul afiliat AmRenPodcasts și canalul lui David Duke.

„Avem politici stricte care interzic discursul de ură pe YouTube și închidem orice canal care încalcă în mod repetat sau în mod nejustificat aceste politici. După ce ne-am actualizat ghidurile pentru a aborda mai bine conținutul rasist, am văzut un pic de 5x în eliminările video și am închis peste 25.000 de canale pentru încălcarea politicilor noastre care au legătura cu transmiterea informațiilor despre ură și rasism ”, a spus un purtător de cuvânt al YouTube într-o declarație oferită TechCrunch.

Compania spune că aceste canalele au încălcat politicile platformei prin care se interzice conectarea videoclipurilor YouTube la conținutul de ură din afara platformei și regulile care interzic utilizatorilor să facă apropouri de inferioritate cu privire la un grup protejat.

Cea mai recentă curățare a canalului de pe YouTube a unor figuri naționaliste de extremă dreapta și albe urmează suspendarea fondatorului Prin Boys Gavin McInnes la începutul acestei luni. Unii dintre proprietarii de conturi YouTube recent lansate au apelat la conturi de Twitter încă active pentru a se plânge de pierderea canalelor YouTube luni după-amiază.

În aceeași zi în care YouTube și-a aplicat regulile împotriva unui set de conturi de extremă dreaptă, atât Twitch, cât și Reddit au întreprins propriile acțiuni împotriva conținutului care încalcă regulile respective în privința urii rasiale. Serviciul de streaming de jocuri deținut de Amazon a suspendat contul președintelui Trump luni, citând comentarii făcute în două mitinguri Trump care au fost difuzate acolo – unul în urmă cu un an de zile și unul din mitingul recent al campaniei Tulsa. Și după ani de critici pentru eșecul său de a provoca hărțuirea și rasismul, Reddit a anunțat că va curăța 2.000 de abonați, inclusiv r / The_Donald, forumul plin de ură infamat fondat în timp ce Trump și-a anunțat candidatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here